Over BlinqOnline

BlinqOnline is ontstaan uit onze jarenlange ervaring op gebied van management vraagstukken en onze passie voor marketing. In 1996 waren onze experts al betrokken bij het bedenken van mooie en slimme digitale oplossingen. Managen en het ontwikkelen van nieuwe business heeft daarna altijd onze aandacht gehad. Met de komst van een nieuwe generatie uitblinqers, de focus op bedrijfskunde en de aandacht op digitale en online marketing heeft ons doen besluiten om van BlinqOnline echt ons te werk te maken. Met BlinqOnline willen we ‘Uitblinqen in marketing’. Wij maken geen uren, maar maken online doelstellingen waar.

 

Onze filosofie

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf meer zonder een website die gemakkelijk te vinden, stijlvol, aantrekkelijk, snel te laden en responsief is. Zeker als je bedenkt dat je website het visitekaartje is waarmee je de eerste indruk bij klanten maakt. Deze indruk moet gewoon goed zijn, daar begint de opbouw van je merkreputatie. Ieder bedrijf of merk moet over een goed digitaal kanaal beschikken. Of je nu een klein of groot bedrijf bent. Van onze passie hebben wij ons vak gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je website en je online kanaal er optimaal bij staat!

 

Onze missie

Met BlinqOnline helpen wij opdrachtgevers betere online prestaties te bereiken en dragen wij bij aan betere resultaten. Onze missie is om al onze opdrachtgevers te doen Uitblinqen in online marketing. Dit doen wij met een team van ervaren, nuchtere, toegewijde, ondernemende en vooral vooruitstrevende professionals.





WIJ ONTWIKKELEN

Als BlinqOnline ontwikkelen en bedenken wij graag nieuwe marketingmiddelen, kanalen en oplossingen. Wij vormen ons eerst een beeld van jouw strategie en te behalen marketing- en merkdoelen. Eventueel stellen wij deze samen met je op op mocht dat nodig zijn. Vervolgens maken we een plan om datgene op te leveren wat jij als klein (of groot) bedrijf nodig hebt. Met onze eigen mensen of met de inzet van anderen werken we samen om ideeën tot leven te brengen. De inrichting van ons gehele proces is daarop gericht!


WIJ ONDERHOUDEN

Het opzetten van een website is dan misschien een eenmalige activiteit, het onderhouden van je site is dat niet. Bij ingebruikname van je site beginnen de werkzaamheden pas. Gedurende de gehele levenscyclus van je site is onderhoud nodig. Jouw site moet wel actueel zijn, moet degelijk functioneren en interessante content bevatten. Daarnaast moeten nieuwe versies van je CMS geïnstalleerd en getest worden. Bij BlinqOnline ontzorgen wij jou graag en nemen dat werk uit handen!



Maak kennis met ons team

Bastiaan
Bastiaan
Marketing Strateeg

Thomas
Thomas
SEO & SEA Specialist

Maartje
Maartje
Grafisch Ontwerper

Sander
Sander
Social Media Specialist

Diana
Diana
Grafisch Ontwerper

Gert
Gert
Video Content Specialist

JP
JP
Marketing Manager

Ivar
Ivar
Social Media Specialist