Ecommerce marketing

E-commerce marketing activiteiten zijn erop gericht om online bezoekers naar je website te trekken, die daar overgaan tot een aankoop van producten of diensten. Een succesvol e-commerce marketingteam is kundig in het vaststellen van de customer journey (klantreis) en weet op basis van zoekmachineoptimalisatie, pay-per-click marketing, social media marketing en display-advertenties de top van zoekresultaten te bereiken.




Onze diensten

Zoekmachine optimalisatie

Mensen met een probleem zoeken naar een oplossing online. Wij optimaliseren zoekresultaten en zorgen ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten belandt voor een hoger rendement.

Lees meer

Pay per click

Met een duidelijk op jouw doelgroep gerichte betaalde campagne worden online bezoekers naar jouw website of webshop getrokken. Deze campagnes worden op maat gemaakt.

Lees meer

Social media optimalisatie

Als je doelgroep aanwezig is op een social media kanaal (bv. Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube) dan moet je daar aanwezig zijn. Wij helpen je de inzet van deze kanalen te optimaliseren.

Lees meer



Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO, is het meest kritische onderdeel van e-commerce marketing. Als je zegt dat je bedrijf ergens een oplossing voor heeft dan moet je daarover schrijven of communiceren. Je zorgt ervoor dat je een zekere mate van autoriteit hebt op dat onderwerp. Zoekmachines gaan je dan ook als autoriteit herkennen. Dit resultaat speelt een grote rol in het succes van jouw website. Een goede SEO zorgt ervoor dat jouw e-commerce website naar de top van de Google-ranglijst gaat.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie




Pay per click

Pay-per-click-advertenties werken op dezelfde manier als SEO, omdat het gebaseerd is op zoekwoorden. Hoewel zoekmachineoptimalisatie organisch werkt (je hoeft er niet voor te betalen), zijn PPC-resultaten de ‘betaalde’ resultaten die boven in zoekmachines zoals Google worden weergegeven. Met andere woorden: het zijn resultaten die je koopt!

Lees meer over pay per click


Social media marketing

Social media marketing kan erg belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Door bijvoorbeeld een effectieve Facebook-bedrijfspagina te maken en potentiële klanten te verleiden om jouw pagina te ‘liken’ met exclusieve aanbiedingen en kortingen, krijgt je niet alleen mond-tot-mondreclame en een groter bereik, maar word je ook betrouwbaar en gezien als gerenommeerd bedrijf.

Lees meer over social media marketing




Display advertenties

Display advertenties zijn zeer effectief bij succesvolle e-commerce, ook bij kleine tot middelgrote bedrijven. Door banneradvertenties te kopen op gerelateerde blogs, prikborden en andere websites, kan je jouw bedrijf presenteren aan mensen die anders niet op uw site zouden komen of effectief bezoekers retargeten.




Onze tevreden klanten



  • Logo Rhodos
  • Logo BlinqDuurzaam
  • Logo BlinqKachels
  • Logo Voetzorg Wezep
  • Logo van Limburg Stirum Korpsen
  • Logo Ridder
  • Logo PinkRoccade
  • Logo Zorg voor Zorgprofessionals
  • Logo Transformatie Partners
  • Logo van Gas naar Warmtepomp



EenvoudigPersoonlijk contact



Vragen?Stel ze gerust

Waarmee kunnen we helpen?

Waar zullen we aan werken?